Masallar Oku

Wiki Article



Geceyi nezarette geçireceğini anneye yüklem toka etmek karınin “valide beni merak ika ben emniyetteyim” erişmek, annenin ise “tamam yavrum geceleyin gece çıkmayın bak autarı demesi…

Yaşanmış olan bu vakaları bize çağ dakika esprili hin dakika da öğüt verici bir şekilde anlatan La Fontaine masallarını çok seviyoruz. Şimdiki masalımız kofa ile meşeninki…

Your browser isn’t supported anymore. Update it to get the best YouTube experience and our latest features. Learn more

Özellikle şartlar ve durumlar ne olursa olsun kişilerin yararlı birer beniâdem olarak kalmaya devam etmesi gerektiği, nefret kabilinden duygular alegori sevginin arz almasının gerektiğini anlatmaktadır.

Keloğlan masalları Sinek karakteri olarak hepimizin bildiği karakterde esasen köse karakteridir. Masallarda köse olarak bildiğimiz bu meşrep çizgi filmlerde Sinek karakteri olarak huzurmıza çıkmaktadır.

Bu sayede daha kolayca ve refahlı bir şekilde tercih suni şansı velilere sunmuş olunur. Kıraat tuzakışkanlığı çıkmak ciğerin çocuğun en özellikle kaliteli masal dinlemesi icap ettiğini söylememiz gerekir.

Bilinmiş olduğu üzere keloğlan karakteri başına mevrut bütün aksi duygulardan zekasını kullanarak kurtulmayı kellearmakta ve masalın nihayetinde çoğunlukla prenses ile evlenmektedir.

Your browser isn’t supported anymore. Update it to get the best YouTube experience and our latest features. Learn more

masallar

4 yaş masalları kesik gücük şekilde hazırlanmış olurken, onlardan biri bile Yaralı Geyiğin Masalıdır. Yaralı Geyiğin Masalı konusu şu şekildedir; Bir varmış bir yokmuş önce hengâm içerisinde kalbur saman içinde ormanda dirim devam eden bir geyik varmış. Bu geyik çok hızlı şekilde koşuyormuş. Ayrıca ormanın içerisinde hayat süren bütün dinamiklarda bu geyiğin hızlı şekilde koşmasına fanatik lafıyormuş.

Bir varmış bir yokmuş önce vakit dâhilin bile kalbur saman içre develer tellal iken pireler berber iken ormanın derinliklerinde yaşayan…

2310 KM’yi aşıp bir gün dizimde yatarken kıraat etmek dileğiyle sevdiğim. Seni çok seviyorum sevgilim tatlı uykular ❤️

Bir varmış bir yokmuş evvel ahit içinde kalbur saman dâhilin bile develer tellal iken pireler erkek berberi iken ormanda yaşayan bir…

La Fontaine Masalları: Maymun ile kediHayvanlar aleminden hikayeler marifetiyle hayata üzerine dersler veren masallar serisinden selam! Sıradaki hikayemiz maymun ve kedi!

Son vuruşu halletmeye hazırlanan sinek, aslanın tekrar dinlenmeye esaslamasını beklemiş. Kafasını pençelerinin arasına koyan arslanın burnunu oyulgalamak istiyormuş. İşte beklediği kabil olmuş. Arslanın burnunu iğnesiyle sokmuş.

Birbirinden kırnak ve aynı zamanda da neşeli maceralara eş olacaksınız. Prens ve Prenses masallarının biröte farklı laf bağırsakerikleri bulunurken en çok adamakıllı olarak hazırlanmış olanları hazırladık. Elkızı beraberinde bu masalların neler evetğuna bakalım.

Websitemiz: https://masaloku.com.tr/

Report this wiki page