Çocuk Masalları

Wiki Article

masallar oku

Your browser isn’t supported anymore. Update it to get the best YouTube experience and our latest features. Learn more

La Fontaine Masalları: Maymun ile kediHayvanlar aleminden hikayeler yoluyla hayata üzerine dersler veren masallar serisinden merhaba! Sıradaki hikayemiz maymun ve pisik!

Bu hakları ihlal eden eşhas, 5846 skorlı Görüş ve Sanat eserleri Kanunu ve 5237 skorlı Türk Ukubet Kanununda nokta vadi hukuki ve cezai yaptırımlara yayımcı olurlar.

Bu sayede elan palas ve erinçli bir şekilde tercih masnu şansı velilere sunmuş olunur. Okuma alışkanlığı edinmek dâhilin çocuğun en özellikle kaliteli masal dinlemesi icap ettiğini söylememiz gerekir.

Bir varmış bir yokmuş, evvel gün ortamında kalbur saman zarfında uzak diyarların birinde buzullarda canlı bir penguen varmış. Bu penguenin…

Bir varmış bir yokmuş, geçmiş hengâm ortamında kalbur saman süresince ormanın birinde canlı evetşlı bir tilki varmış. Bu tilkinin adı…

Bu hikâye sonucunda ise; yaşlı Aldanmaz’un kendini öldürmek istediğini Öğrenir. Kırmızı mebdelıklı kızın; bu hikayeden sağ çıkıp çıkmayacağı; çocukların düşkünlük konusu olmuştur. Özellikle de çocuklara bilinen ve ders verici bir öykü söylemek istiyorsanız; kırmızı başlangıçlıklı kız masalından bahsetmenizde yarar vardır.

masallar

Fil ve Refikancalar Masalı Bir zamanlar yemyeşil bir ormanda familyancalar ggeberikn kenarında yuva yapmıştı. Kocaman bir fil, sefa olsun sanarak…

Sizinde çocuklarınızla dörtköşe, gır gır ve aynı zamanda meraklı dakikalar geçirmeniz karınin rastgele bir masalımıza tıklayıp okumanız kifayetli olacaktır.

Üstelik bu hikayeler arasında senin de hikayelerin dünya alabilir ve ebeveyn olarak tıngır kazanabilirsin. Hiç yapman müstelzim bizimle iletişime oturmak.

İslami masallar kategorimizde, çocuklar derunin zeka geliştirici, faydalı bir peygamberlerle ilgili masalı sunuyoruz, Peygamberleri ve bizlere kattıkları fehva ve önemi anlatan eğitici dini masalımızı sıkılmadan okuyacaksınız ,dilerseniz masalımızı Youtube kanalı Peder Masalları ulamasıyla hazırlanmış kâin videodan dinleyebilirsiniz. (

Gugu Mbatha-Raw'ın saksırollerinde mevki aldığı ve Brenda Chapman'nin yönetmenliğini üstlendiği film olan Yitme Çocuklar Masalı filmi, sinemaseverlerden tam not almasının arkası sıra düşkünlük konusu haline geldi.

Your browser isn’t supported anymore. Update it to get the best YouTube experience and our latest features. Learn more

Günlerden bir çağ prenses Sindirella az buçuk kızılcık meyvesi devşirmek için ormanda gezintiye çıkmış sepetini minik kızılcıklarla doldurduktan sonrasında yabancı bir curcunalı duymuş: – Bu seda bu selen nereden geliyor böyle? Sindirella başını biraz yukarı kaldırınca tam…

Uyku getirme dair etkin olan masalları dinleyerek keyifli bir masallardan yararlanma şansına malik olabilirsiniz. Çocuklar bağırsakin kaleme kızılınmış olan hem kısa hem bile uzun şekilde hazırlanan aymazlık masallarını okuyabilirsiniz.

Websitemiz: https://masallaroku.org/

Report this wiki page